Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

AK Parti Milletvekili Aydınlıoğlu: Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Balıkesir'e ait projelerinin gerçekleştirilmesi hız kazandı”

AK Parti Milletvekili Aydınlıoğlu:   Gençlik ve Spor Bakanlığı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, beraberinde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan ve Savaştepe Belediye ve AK Parti İlçe Başkanı olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz'a ziyarette bulundu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, beraberinde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan ve Savaştepe Belediye ve AK Parti İlçe Başkanı olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz’a ziyarette bulundu.
Bakanlıkta yapılan görüşmelerle ilgili bilgi veren Aydınlıoğlu, ziyarette Balıkesir projelerinin masaya yatırıldığını söyledi.
Aydınlıoğlu devamında şu bilgileri verdi: “3500 kişilik kapalı spor salonu Balıkesir’in tüm ihtiyacını karşılayacak özellikte donanımlı ve modern bir şekilde yapılıyor. İçinde 500 kişilik antrenman sahası da mevcut olan salonda, bodrum kat komple otopark olacak. Bu tesisi 20 milyon lira bedelle, 2015 Mayıs ayında bitirip sporseverlerin hizmetine açacağız. Yine Balıkesir’e modern ve tam olimpik kapalı bir yüzme havuzu yapıyoruz. Uluslararası profesyonel yüzme yarışlarının da yapılabileceği kapalı yüzme havuzunun 22 milyon liraya ihalesi yapıldı yakında inşaatına başlayacağız.” Dedi.
İlçelerdeki spor tesisleri hakkında da bilgi veren Aydınlıoğlu, 3 ilçemizde spor salon inşaatları bitmek üzere bunlar İvrindi, Manyas ve Kepsut. 4 ilçemizde spor salonu yok bunlarda Savaştepe, Susurluk, Sındırgı ve Bandırma. Bu ört ilçemize kazandırılacak spor salonlarını 2015 yatırım programına alıyoruz şeklinde konuştu.
Edremit’te suni çim sahası yapımının bittiğini dile getiren Aydınlıoğlu, “Edremit kapalı spor salonu ve çim sahanın bitişiğinde başladığımız gençlik merkezi de bitmek üzere ve bir kompleks haline geldi. Havran suni çim saha bitmek üzere. Balıkesir’ in her bölgesinde ilçesinde gençlerimiz için spor yapabilecekleri bir tesis bulunmakta hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözlerine ekledi.



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli